Seo Education

۴ مطلب در مهر ۱۴۰۰ ثبت شده است

سردخانه جسد همان گونه که از نامش پیداست نوعی سردخانه صنعتی بوده که از ان برای نگه داری اجساد انسانی استفاده می کنند . این دستگاه جسد را به طور موقت یا کوتاه یا به طور بلند مدت یا طولانی نگه داری می کند .

سردخانه جسد 

سردخانه جسد یکی از تجهیزات بسیار کارآمد و ضروری در هر بیمارستان ، ارامستان ها و پزشکی قانونی ها می باشد، زیرا بدن انسان پس از مرگ به دلیل رخ دادن فرایند های شیمیایی به سرعت شروع به تجزیه شدن می کند و در اثرهمین فرایند بوی بسیار نامطبوعی به خود گرفته و دچار ورم می شود . در نتیجه میت را پس از مرگ در دستگاهی به نام سرد خانه جسد قرار می دهند . سردخانه میت به دلیل دارا بودن سیستم سرما زایی فرایند تجزیه را کند می کند و از ایجاد بوی نامطبوع جلوگیری می کند.

در سردخانه جسد می توان میت را تا چندین ماه و یا حتی چند روز نگه داری کرد زیرا این گازه های خنک کننده به درون موتوری تحت عنوان موتور سرما ساز جریان یافته و سبب کاهش دمای این دستگاه تا منفی 20 درجه سانتی گراد می شود در نتیجه می تواند جنازه را از چند روز تا چند ماه نگه دارد . سردخانه هایی با تعداد کشوی 9 الی 12 استفاده می شود. 

عملکرد سردخانه جسد 

عملکرد سردخانه جسد

سردخانه جسد که با نام سردخانه بیمارستانی نیز شناخته می شود دارای عملکردی کاملا مشابه به یخچال ها است . زیرا سردخانه جسد نیز مانند سایر یخچال ها و فریزرها دارای کندانسور، اواپراتور، موتور، فن و... می باشد موتور کندانسور سردخانه درمانگاه مانند یخچال ها از نوع موتور هرمتیک می باشد زیرا این موتور دارای قدرت بسیار بالایی برای سردسازی فضای داخل محفظه ی سردخانه بوده، یکی از اجزای بسیار مهم این سردخانه صنعتی فن است که در داخل کابین سردخانه تعبیه شده است .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ مهر ۰۰ ، ۱۲:۱۴
ilgar akbari

تا به حال نحوه‌ی آماده کردن پیتزا و ساندویچ را در آشپزخانه‌های صنعتی دیده‌اید؟

برای افزایش سرعت کار در بسیاری از رستوران و فست فودها، مواد اولیه را داخل لگن‌های تاپینگ فست فود یا پیتزا می‌ریزند و در زمانی کم تعداد بالایی پیتزا یا ساندویچ را آماده می‌کنند.

در این مطلب یکی از پرکاربردترین و در عین حال ساده‌ترین تجهیزات آماده سازی رستوران و فست فودها را به نام تاپینگ پیتزا به شما معرفی خواهیم کرد. در ادامه انواع تاپینگ پیتزا و ساندویچ را نام برده و شما را با ویژگی‌های آن‌ها آشنا می‌کنیم تا اگر قصد خرید این ابزار پرکاربرد را دارید بتوانید مناسب‌ترین مدل را بر اساس نیازتان انتخاب کنید.

تاپینگ پیتزا جهت نگهداری مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا و ساندوچ مانند سوسیس، کالباس، کاهو، گوجه و خیار شور مورد استفاده قرار می گیرد که اغلب در رستوران ها فست فودی ها و ... کاربرد دارد. این دستگاه با طراحی خاصی که دارد مواد غذایی را به صورت مرتب  در لگن های از حنس استیل (بنماری) نگهداری می شود.
اغلب افراد معنای تاپینگ پیتزا را اشتباه متوجه می شوند و به پنیر پیتزا تاپینگ پیتزا می گویند در حالی در دنیای یخچال های صنعتی به هر میز هایی که بر روی آنها بنماری تعبیه شده باشد تاپینگ گویند.

قیمت تاپینگ بستنی

تاپینگ پیتزا چیست؟

 کاربرد این تاپینگ پیتزا برای نگهداری مواد اولیه خرد شده و آماده شده برای تهیه پیتزا و ساندویچ و یا دورچین غذا در رستوران ها می باشد که قابلیت استفاده به عنوان میزکار و یا میز پیشخوان و نیز یک صندوق برای نگهداری ظرف های خمیر پیتزا یا گوشت همبرگر دارد. تاپینگ پیتزا که با نام های دیگری چون می باشد تاپینگ ساندویچی، تاپینگ فست فودی، تاپینگ سرد و ... نیز شناخته می شود، به شکل های گوناگونی طراحی و تولید می گردد. این دستگاه ها کاملا قابل سفارشی سازی می باشند تا نیاز های شما عزیزان را مرتفع کند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ مهر ۰۰ ، ۱۵:۰۶
ilgar akbari

در سردخانه ها عملی به نام تبرید صورت می گیرد که به فرایند انتقال گرما از مخزنی دما-پایین به مخزنی با دمای بالاتر گفته می‌شود. و با توجه به ابعاد و متراژ آن ها این فرایند با کمپرسورها و موتور های متفاوت صورت می گیرد.

سردخانه زیر صفر و بالای صفر

برای حفظ و نگهداری تمامی محصولات خوراکی و مواد غذایی به یخچال فریزر و یا سردخانه نیاز است، از ضروری ترین تجهیزات هر کارخانه ی تولید مواد غذایی ، سردخانه هایی ثابت با ابعاد ومتراژ بسیار بزرگ است و حتی برای انتقال محصولات تولید شده به مراکز فروش از سردخانه های ماشین (سردخانه تریلی سردخانه نیسان و...) استفاده می شود. خانه سرما (coldhouse)  با بکارگیری مرغوب ترین متریال و بهرگیری از تکنولوژی روز دنیا یکی از بهترین تولید کنندگان سردخانه صنعتی در کشور به شمار می آید.

سردخانه زیر صفر و بالای صفر

سردخانه بالای صفر و زیر صفر 

سردخانه ها برای نگهداری مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند که هر کدام شرایط و دمای خاصی برای تازه و سالم ماندن دارند که با توجه به این نکته سردخانه ها از نظر دما به دو دسته سردخانه بالای صفر و سردخانه زیر صفر تقسیم می شوند. سردخانه ی دمای بالای صفر برای نگهداری مواد غذایی ساده همچون مواد غذایی دستبندی  شده میوه تازه، میوه خشک، سبزیجات، صیفی جات و دانه های روغنی و خشکبار با دمایی بین 0 تا 5 درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار می گیرند. وسردخانه ی زیر صفر خود به دو دسته انجماد و دو مرحله ای تقسیم می شود که برای نگهداری محصولات پروتئینی اعم از ماهی و میگو، مرغ و سایر ماکیان و گوشت قرمز مورد استفاده قرار می گیرند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ مهر ۰۰ ، ۱۵:۰۲
ilgar akbari

شیر خام پس از گذشت چند ساعت شروع به فاسد شدن می کند و بهترین دستگاه برای جلوگیری از ایجاد این مشکل دستگاه شیر سردکن می باشد تا شیر را در مخازنی بزرگ که دائم در حال چرخش است نگهداری کند.

شیر سرد کن استیل 

قیمت دستگاه شیر سرد کن

شیر سرد کن های صنعتی که در دامداری ها گاوداری، لبنیاتی ها و مراکز پخش شیر مورد استفاده قرار می گیرد همچنین نوع پلیت این شیر سرد کن ها اغلب برای مراکز تهیه و تولید فراورده های لبنی چون کارخانه جات بستنی و ... نیز کاربرد دارد. زیرا شیر سرد کن ها می توانند شیر را تا 4 روز سالم نگه دارند، و جنس بدنه ی داخلی این دستگاه ها به گونه ای می باشد،برای جلوگیری از ایجاد تفییر در رنگ و بوی شیر در این دستگاه ها از استیل استفاده شده است. نوع برق مصرفی شیر سردکن های 100 تا 500 لیتری به صورت تک فاز می باشد و از 500 لیتر تا 2000 لیتر آن به صورت سه فاز است. و موتور این دستگاه از نوع دانفوس آلمان بوده، و به خاطر وجود ترموستات های دمایی از مصرف بیش از اندازه برق جلوگیری می کند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ مهر ۰۰ ، ۱۴:۵۹
ilgar akbari