آشنایی با انواع سردخانه های صنعتی
سردخانه صنعتی در چهار دسته بندی عمده تقسیم بندی می شوند برای راه اندازی و ساخت سردخانه به چهار دسته دمای زیر صفر و بالای صفر، تونل انجماد، نگهداری بستنی نام گذاری می شوند که در سالن های تک مداره و دو مداره صورت می پذیرند.
سردخانه ثابت و متحرک
سرد خانه زیر صفر و بالای صفر
سردخانه فریونی
سردخانه آمونیاکی
سردخانه میوه
سردخانه مرکبات
سردخانه خرما
سردخانه گوشت
سردخانه لبنیات
سردخانه صنعتی بالای صفر
سردخانه صنعتی بالای صفر که در دمایی بین 1+ درجه تا 4+ درجه سانتی گراد بالای صفر در دو مدل سردخانه های کوتاه مدت و سردخانه های بلند مدت در بازار عرضه می شوند.
در سردخانه های کوتاه مدت معمولاً دمایی بالاتر از دمای انجماد را دارا هستند و نحوه عملکرد آن هم به این صورت است که محصولاتی که می خواهند در سردخانه های کوتاه مدت برای چند روز نگهداری شوند به تدریج وارد سردخانه خواهند شد و پس از چند روز نگهداری خارج شده و با محصولات جدید جایگزین می شوند حداکثر زمانی که برای نگهداری محصولات در سردخانه کودتاه مدت در نظر گرفته شده است 15 روز می باشد.
سردخانه های بلند مدت که در بازار به سردخانه های عمومی نیز از آنها یاد می شود بیشتر برای محصولاتی مانند سبزیجات، صیفی جات، میوه، مواد لبنیاتی مثل شیر و ماست و دوغ و کره و...، دارو، گل و گیاه کاربرد دارد.